ODRŽAN JE BUSINESS SAMIT – pogledajte kako je bilo

otvaranje samita Business samit AGENDA 2014 BUSINESS SAMIT-SAOPSTENJE ZA JAVNOST-POZIV Dr Miloš Tucović o konceptu razvoja ugostiteljsko

Poštovani,

Izuzetno smo srećni što smo i ovoga puta na III po redu MEDJUNARODNOM BUSINESS SAMITU-UPOSLIMO SRBIJU i SAJMU TURIZMA, HRANE I PIĆA (27-29.juna) ugostili sve Vas i bili Vam dobri domaćini!
Krcatim sadržajima i zanimljivim dešavanjima trodnevno poslovno druženje (uz  poslovno povezivanje velikog broja firmi, panelista i medija iz zemalja jugoistočne Evrope i gostiju iz EU, Kanade i SAD) je uspešno završeno!
Jos jednom smo pokazali da je Vrnjačka Banja gostoprimljiva i da je sve Vas primila raširenih ruku! Šaljemo Vam poruku da Vrnjačka Banja, Kraljevo, Raški okrug i Srbija mogu, žele i hoće NAPRED!!!
Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je na BUSINESS SAMITU pod geslom UPOSLIMO SRBIJU i GEGULA SAJMU TURIZMA, HRANE i PIĆA postignuti maximalni rezultati i da je dogadjaj u toku 3 dana posetilo nekoliko hiljada posetilaca!
Posećenost sesijama, konferencijama i kulturnim dešavanjima je bilo na zavidnom nivou!
Veliki broj pozitivnih komentara nas ohrabruje da nastavimo sa ovakvim aktivnostima jos jače i jos bolje! Otvoreni smo za sve Vaše sugestije!

Nadamo se da ste i Vi zadovoljni, jer to nam je ipak najvažnije! Hvala Vam svima a posebno hvala:

sponzori
– Gradu Kraljevu, Gradu Novom Pazaru,opštinama Vrnjačka Banja, Bogatić, Raška, Tutin i Trstenik!


– Privrednoj Komori Beograd, Regionalnoj Privrednoj Komori Kraljeva, Nikom autu d.o.o iz Kragujevca (FIAT, JEEP, Alfa), Celjskim mesninama (Z’DEZELE),Capriolu, BIP-u,Bernardi, Superioru, SACENU, Cards printu!


– Radio televiziji Srbije, Radio-S,MIX televiziji, TopSrbiji, B92, Prvoj TV, Ka TV, MELOS TV, RTKV, M radiu, Vecernjim novostima kao i svim novinarskim poslenicima koji su pratili ovaj dogadjaj!


Sve fotografije sa dogadjaja možete pogledati ili  preuzeti sa sajta www.topsrbija.com i www.gegula.rs

Vaši odani
Milan i Marija