ZAVRŠEN JE 7. BIZNIS SAMIT 2018 u znaku jubileja (1868-2018)

Da je uspešna formula kod umrežavanja poslovnih ideja i biznisa, pre svega, dobra poslovna komunikacija, pokazao je upravo završeni 7.BUSINESS SAMIT i GEGULIN sajam turizma, hrane i pića koji se održao u Vrnjačkoj Banji u hotelu Fontana 29 i 30. juna i 1. jula 2018. godine.

Gegula 7. niznis samit Vrnjačka BanjaNjegov organizator Opština Vrnjačka Banja, Nacionalni Etno centar GEGULA iz Kraljeva i Fakultet za menadžment iz Sremskih Karlovaca
uz SUORGANIZATORE
Privrednu komoru Srbije, Udruženje poslovnih žena "Ilinka Ilić" iz Kraljeva i Balkanski naučni centar Ruske Akademije prirodnih nauka, Beograd su ovaj BIZNIS SAMIT posvetili proslavi i obeležavanju jubileja 150 godina organizovanog turizma u Vrnjačkoj Banji.

7.BUSINESS SAMIT je otvorio Dane Stanojčić, zamenik predsednika skupštine opštine Vrnjačke Banja, ističući da su ovakvi susreti proizvođača i potrošača, privrednika i naučnika sa idejom da budu i edukativni, izuzetno važni za privredu zemlje i da će zato uvek imati podršku opštine Vrnjačka Banja i vlade Republike Srbije.

BUSINESS SAMIT je prepoznatljiv po tome što se već tradicionalno dodeljuju godišnje nagrade GRAND PRIX –BUSINESS SAMITA.

U nastojanju da skrenemo pažnju javnosti na pozitivan doprinos pojedinaca, kompanija, udruženja koji neguju dobre poslovne običaje, poštuju poslovnu etiku, uvažavaju ličnosti, pojedince, partnere, klijente i potrošače ističe gospodin Milan Jovičić, menadžer projekta i nastavlja, specifičnost nagrade i posebna čast za njene doditnike je u činjenici da sve njih predlaže organizator na osnovu 10 postavljenih kriterijuma a bira i ocenjuje stručan žiri sastavljen od uglednih menadžera, naučnih radnika i javnih ličnosti iz više država iz regiona.

Ovogodišnji laureati i dobitnici ovog predstižnog priznanja su:

  • TECHNO MK AUTO iz Čačka,
  • TURISTIČKA ORGANIZACIJA VRNJAČKA BANJA, Vrnjačka Banja
  • MIĆO MIĆIĆ, gradonačelnik grada Bijeljina, Republika Srpska
  • Prof.dr GORAN KVRGIĆ, Fakultet za menadžment, Sremski Karlovci
  • VINARIJA ČOKA, Čoka
  • Modna kuća ELIPSA, Kraljevo i
  • UROŠ I STRAHINJA MARGAN, Margan plus, Pančevo