Nasi dogadjaji


MAK-Međunarodna naučna agrobiznis konferencija
Održava se svakog četvtog vikenda u januaru mesecu na Kopaoniku u Hotelu Grand
Cilj konferencije je okupljanje akademske zajednice (eksperata, naučnika, inženjera, studenata i drugih) i objavljivanje radova istraživača u svrhu razvoja nauke i diseminacije najnovijih istraživačkih rezultata. Renomirani predavači izneće najnovija znanja u ovoj multidisciplinarnoj oblasti. Jedinstveni program kombinuje interaktivne prezentacije najsavremenijih naučnih dostignuća u navedenim oblastima, panel diskusije i druge vidove interpersonalne razmene iskustava.


BUSINESS INTERNATIONAL SUMMIT – BIST, se održava svakog četvrtog vikenda u junu mesecu u Vrnjačkoj Banji.
CILJ je da se kroz četiri programske celine, multidisciplinarnim pristupom i na jedinstven način predstave biznis, tradicionalne, naučne, kulturne, istorijske i ljudske vrednosti, kao i nove mogućnosti i ideje za poslovanje (internacionalizacija poslovanja, razvojne šanse, pronalazak investitora i otvaranje novih tržišta):
1. Međunarodna naučna konferencija o turizmu – BIST
2. GEGULA sajam turizma, hrane i pića
3. Nacionalno takmičenje za najbolju rakiju i vino-KUP VRNJAČKE BANJE i
4. GRAND PRIX BUSINESS SAMITA (Nagrada institucijama, pojedincima, kompanijama, udruženjima koji neguju dobre poslovne običaje, poštuju poslovnu etiku, uvažavaju ličnosti, pojedince, partnere, klijente i potrošače).