Najava – 9. BUSINESS INTERNATIONAL SUMMIT – UPOSLIMO SRBIJU

Poštovani,

Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo da Vas ovim putem pozovemo na potencijalno najvažniji skup u regionu

9. BUSINESS INTERNATIONAL SUMMIT
– UPOSLIMO SRBIJU

08-10. oktobar 2020. godine,

HOTEL “FONTANA”, VRNJAČKA BANJA

 

Vas i Vaš tim pozivamo da sve ovo sagledate i da se priključite kroz bilo koji vid saradnje! Biće nam zadovoljstvo da budete deo ovog događaja! Ukoliko imate ideju o drugačijoj formi učešća, a koja bi Vam više odgovarala, biće nam drago da nam predstavite !!!

Cilj 9. BUSINESS SUMMITA: je da se kroz četiri programske celine, multidisciplinarnim pristupom i na jedinstven način predstave biznis, tradicionalne, naučne, kulturne, istorijske i ljudske vrednosti, kao i nove mogućnosti i ideje za poslovanje (internacionalizacija poslovanja, razvojne šanse, pronalazak investitora – poseban akcenat na dijasporu …).

Očekujemo značajnu posetu (preko 300 učesnika i posetilaca), a najveći broj će činiti donosioci odluka vodećih kompanija iz oblasti privrede, poljoprivrede, turizma i ugostiteljstva i podršku inostranih diplomatskih predstavništva, javnih ličnosti iz sveta politike, privrede, kulture i sporta!

Predavači su najistaknutiji stručnjaci i naučni radnici iz oblasti finansijskih usluga, lideri, mislioci i uticajni ljudi iz dijaspore, ali i domaći ugledni privrednici.

Vaše pokroviteljstvo (sponzorstvo), biće medijski propraćeno kako na samoj manifestaciji tako i na svim portalima, pripremnim konferencijama za novinare i sl.

Uvereni da dosadašnjim kvalitetnim radom i sadržajem naših promocija, konferencija i uopšte organizacijom događaja, udovoljavamo visokim standardima prisutni i naravno Vašem radu, očekujući uspješnu saradnju sradačno Vas pozdravljamo.

Sa željom da ćete biti pokrovitelj i aktivni učesnik u radu konferencije.

Generalni pokrovitelji: Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije – Uprava za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu

 Zvanični partner: C.R.E.A.M Europe (Serbia) PP Aliance, Novi Sad

Organizatori: Opština Vrnjačka Banja, Naučno-poslovni centar „WORLD“, Kraljevo, Balkanski naučni centar Ruske akademije prirodnih nauka, Beograd i Fakultet za menadžment, Sremski Karlovci.

 Suorganizatori: „Sacret life Ekosistem“, Ljubljana, Slovenija, Opština Lopare, Republika Srpska (BiH), Visoka zdravstveno sanitarna škola stukovnih studija „VISAN“, Zemun i Udruženje matice, dijaspore, Srba u region i prijatelja Srbije „KORENI“ – Kraljevo.

Pokrovitelji: Privredna Komora Srbije, Kinološki Savez Republike Srbije, Opština Vrnjačka Banja, Opština Trstenik i Turističke organizacije Opštine Vrnjačka Banja, Opštine Trstenik i Grada Kraljevo.

Generalni sponzori: „Nikom auto“ (Fiat, Jeep, Alfa romeo, Lancia), Vinarija „Čoka“ i Vinarija „Ohrid“ i „Techno MK Auto“ (Toyota, Citroen).

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Milan Jovičić
producent i menadžer
mob. 063 608 346