8.BUSINESS INTERNATIONAL SUMMIT

Poštovani,

Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo da Vas ovim putem pozovemo na potencijalno najvažniji skup u regionu

8.BUSINESS INTERNATIONAL SUMMIT

21, 22 i 23. jun 2019. godine

U okviru događaja će se održati:

8.Međunarodna naučna konferencija o turizmu-BIST 2019
(tribine, paneli, okrugli stolovi)

GEGULA sajam turizma, hrane i pića,

GRAND PRIX BUSINESS SUMMITA 2019 i

KUP VRNJAČKE BANJE 2019
(nacionalno takmičenje za najbolju rakiju i vino)


Vas i Vaš tim pozivamo da sve ovo sagledate i da se priključite kroz bilo koji vid saradnje! Biće nam zadovoljstvo da budete deo ovog događaja! Ukoliko imate ideju o drugačijoj formi učešća, a koja bi Vam više odgovarala, biće nam drago da nam predstavite!!!

Očekujemo značajnu posetu (preko 2000 učesnika i posetilaca) a najveći broj će činiti donosioci odluka vodećih kompanija iz oblasti privrede, poljoprivrede, turizma i ugostiteljstva i podršku inostranih diplomatskih predstavništva, javnih ličnosti iz sveta politike, privrede, kulture i sporta!

Vaše pokroviteljstvo (sponzorstvo) biće medijski propraćeno kako na samoj manifestaciji tako i na svim portalima, pripremnim konferencijama za novinare i sl.

Uvereni da dosadašnjim kvalitetnim radom i sadržajem naših promocija, konferencija i uopšte organizacijom događaja, udovoljavamo visokim standardima prisutni i naravno Vašem radu, očekujući uspješnu saradnju sradačno Vas pozdravljamo .

Sa željom da će te biti pokrovitelj i aktivni učesnik u radu konferencije

Generalni pokrovitelji: Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacije Republike Srbije-sektor za turizam i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije

Zvanični partner: Opština Lopare, Republika Srpska (BiH)

Pokrovitelji: Privredna Komora Srbije, Kinološki Savez Republike Srbije, Opština Vrnjačka Banja, Grad Kraljevo, Opština Trstenik i Turističke organizacije Opštine Vrnjačka Banja, Opštine Trstenik i Grada Kraljevo

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Milan Jovičić,
producent i menadžer 063 608346