Poštovani,
Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo da Vas ovim putem pozovemo na potencijalno najvažniji skup u regionu!!!

7.BUSINESS INTERNATIONAL SUMMIT uz GEGULA sajam turizma, hrane i pića
koji će se održati u Vrnjačkoj Banji u hotelu Fontana 29 i 30.juna i 1.jula 2018.godine!!!

U okviru dogadjaja će se održati 7.Međunarodna naučna konferencija o turizmu-BIST 2018, Grand prix BUSINESS SUMMITA 2018 i nacionalno takmičenje za najbolju rakiju i vino-KUP VRNJAčKE BANJE 2018!!!

Vas i Vaš tim pozivamo da sve ovo sagledate i da se priključite kroz bilo koji vid saradnje! Biće nam zadovoljstvo da budete deo ovog dogadjaja! Ukoliko imate ideju o drugačijoj formi učešća, a koja bi Vam više odgovarala, biće nam drago da nam predstavite!!!

Očekujemo značajnu posetu(preko 2000 učesnika i posetilaca) a najveći broj će činiti donosioci odluka vodećih kompanija iz oblasti poljoprivrede,turizma i ugostiteljstva i podršku inostranih diplomatskih predstavništva, javnih ličnosti iz sveta politike, privrede, kulture i sporta!

7.BUSINESS INTERNATIONAL SUMIT  se održava u godini velikog jubileja 150 godina organizovanog turizma u Vrnjačkoj Banji.Želimo da proslavu velikog jubileja pretvorimo u velike projekte.Gradićemo poverenje i osećaj da postoji održivi način da država pomogne i bude partner za dobru ideju i ozbiljne projekte.

Generalni pokrovitelji:Ministarstvo trgovine,turizma i telekomunikacije Republike Srbije-sektor za turizam i Ministarstvo prosvete,nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije

Pokrovitelji:Opština Vrnjačka Banja,Grad Kraljevo,Opština Raška,Opština Trstenik,Opština Bogatić i Turističke organizacije Opštine Vrnjačka Banja,Opštine Raška,Opštine Trstenik,Opštine Bogatić i Grada Kraljevo

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju!