6. BUSINESS SAMIT U VRNJAČKOJ BANJI 2017

6. BUSINESS INTERNATIONAL SAMIT
I GEGULA SAJAM TURIZMA, HRANE I PIĆA
23—25. JUNA 2017.
VRNJAČKA BANJA, HOTEL „BREZA”

Poštovani, izuzetna nam je čast i zadovoljstvo da Vas ovim putem pozovemo na potencijalno najvažniji skup u regionu!!!
6.BUSINESS INTERNATIONAL SUMMIT uz GEGULA sajam turizma, hrane i pića koji će se održati u Vrnjačkoj Banji u hotelu Breza od 23-25.juna 2017.godine!!!
U okviru događaja će se održati 6.Međunarodna naučna konferencija o turizmu – BIST 2017, Grand prix BUSINESS SUMMITA 2017 i nacionalno takmičenje za najbolju rakiju i vino – KUP VRNJAčKE BANJE 2017!!!

Vas i Vaš tim pozivamo da sve ovo sagledate i da se priključite kroz bilo koji vid saradnje! Biće nam zadovoljstvo da budete deo ovog događaja! Ukoliko imate ideju o drugačijoj formi učešća, a koja bi Vam više odgovarala, biće nam drago da nam predstavite!!!
Očekujemo značajnu posetu (preko 2000 učesnika i posetilaca), a najveći broj će činiti donosioci odluka vodećih kompanija iz oblasti poljoprivrede, turizma i ugostiteljstva i podršku inostranih diplomatskih predstavništva, javnih ličnosti iz sveta politike, privrede, kulture i sporta!

6. BUSINESS INTERNATIONAL SUMIT se održava u godini održivog turizma. Želimo da realizaciju godine održivog turizma pretvorimo u veliki društveni projekat. Gradićemo poverenje i osećaj da postoji održivi način da država pomogne i bude partner za dobru ideju i ozbiljne projekte.

Generalni pokrovitelji: Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacije Republike Srbije – sektor za turizam i Ministarstvo prosvete,nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije

Pokrovitelji: Opština Vrnjačka Banja, Grad Kraljevo, Opština Raška, Opština Trstenik, Opština Bogatić i Turističke organizacije Opštine Vrnjačka Banja, Opštine Raška, Opštine Trstenik, Opštine Bogatić i Grada Kraljevo

Vreme i mesto održavanja: održava se od 23–23. juna 2017. godine u Vrnjačkoj Banji, Hotel „Breza”

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju!

Milan Jovičić, menadžer projekta
063 608 346, helgakv@mts.rs